Varstvo podatkov

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani,

Želimo vas obvestiti, da naše spletno mesto zbira določene osebne podatke, kot so vaše ime in priimek, e-poštni naslov in telefonska številka. Ti podatki so zbrani izključno za namene, za katere ste nam dali svojo privolitev, kot so naročanje, povpraševanja ali druge vrste komunikacije z nami.

Vaši osebni podatki so zaščiteni v skladu z zakonodajo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2). Za zagotovitev popolne varnosti osebnih podatkov uporabljamo ustrezne varnostne ukrepe in tehnologije ter redno spremljamo morebitne kršitve varnosti podatkov.

Kot posameznik, katerega osebni podatki so obdelani, imate pravico do dostopa do svojih podatkov, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, ugovora proti obdelavi ter prenosljivosti podatkov. Če imate kakršne koli zahteve glede svojih osebnih podatkov, se lahko obrnete na nas preko e-pošte, ki je navedena na spletni strani.

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke uporabljali le za namene, za katere ste nam dali svojo privolitev, in da jih ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če to zahtevajo zakoni ali predpisi.

Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in se zavežemo, da bomo skrbno varovali vaše osebne podatke.

Lep pozdrav,

Ekipa Kriofit